Дома
Галерија
За Училиштето
Контакт
Линкови
Завршни сметки
Државен натпревар по физика 2015
Мартин Ристовски од IX Б одделение учествуваше на републичкиот натпревар по физика на 16.05.2015 на Природно-Математичкиот Факултет во Скопје. Тој го повтори успехот од минатата година и под менторство на Лилјана Ристовска ја освои првата награда.