Дома
Галерија
За Училиштето
Контакт
Линкови
Завршни сметки
Македонија Без Отпад
Во рамки на проектот „Македонија без отпад“ на ден 18.10.2014 година (Сабота) низ целата држава се реализира акција за чистење на отпад. Акцијата ја спроведува Министерството за животна средина и просторно планирање и Асоцијацијата за чиста животна средина „Ајде Македонија“, дел од проектот „Македонија без отпад 2014“. И учениците од ООУ „Св. Кирил и Методиј“ од Македонска Каменица зедоа учество во акција и допринесоа за здрава и почиста средина.