Дома
Галерија
За Училиштето
Контакт
Линкови
Завршни сметки
Млади библиотекари општински натпревар 2015
На 16.10.2014 г. Во нашето училиште се одржа општински натпревар за млади библиотекари во кој учество земаа учениците од 8 одделение Ивана Дончевска, Мелани Јаневски, Валерија Стојановска, Јована Стоиловска под менторство на наставничката Сталина Наумовска и ученичката од 7 одделение под менторство на наставничката Марина Василевска Стојановска. Ивана Дончевска го освои првото место и се стекна со право да учествува на државниот натпревар кој се одржа во Велес.